Korsør den 25. marts 2019, Sylowsvej 10
Kolding den 22. marts, Dokvej 1
Århus den 14. marts 2019, Marselisborg Havnevej
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mirela og Mikael inviterer alle interesserede til at høre om deres eventyr og få ideer og tips med til egne drømme om oplevelser til søs.

Mirela skriver:

"Kan man krydse et ocean i en LM? Ja, det kan man. Det er historien om vores eventyr på det blå Atlanterhav, krydret med gode billeder, videoklip og lidt rekvisitter. Vi vil gerne inspirere andre til at kaste fortøjningerne, til at tage fri fra den travle hverdag og springe ud i det ukendte.

Hvis du har lyst til at høre mere om forberedelser, oplevelser og udfordringer, er vores foredrag noget for dig. Hvordan er det at være væk hjemmefra i et helt år? Hvad skal man tage med, hvordan er det at møde toldmyndighederne i de fjerne lande og hvad har alle de oplevelser betydet for os? Du kan få svar på disse og mange flere spørgsmål, så kom og vær med!"

I kan møde Mirela og Mikael her:

1) Marselisborg Sejlklub, Marselisborg Havnevej,Århus den 14. marts fra klokken 19.00 til ca. 21.30. (max. 50 deltagere )

2) Korsør Sejlklubs lokale, Sylowsvej 10, 4220 Korsør, mandag den 25. marts fra kl. 19.30 til ca. 22. (max. 50 deltagere).

3) Kolding Sejlklubs lokale, Dokvej 1, Kolding, den 22. marts fra kl. 19.30 til ca. 22. (max. 150 deltagere).

Mød talstærkt frem og støt op om Mikael og Mirela og få selv denne oplevelse med.

Vi har sat et minimums deltagerantal for at gennemføre foredragsaftenen det enkelte sted til 10 personer, men tror da på meget større interesse. Det maksimale antal deltagere afhænger af plads og  myndighedskrav det enkelte sted, så det er først til mølle princippet der gælder, ved "overbooking"


Tilmelding nødvendig - online – senest 5 dage før den enkelte mødeaften.  


Når I har udfyldt tilmeldelsen og trykker  send, modtager

vi jeres tilmeldelse automatisk. Vi vil bestræbe os på,

at I får en bekræftelse uden alt for stor ventetid.


*  Felter med * : Disse felter SKAL udfyldes,

  ellers bliver tilmeldelsen IKKE sendt til os 

Du er nu færdig og kan sende din tilmeldelse.

Hvis der ikke fremkommer beskeden : "Tak for din tilmeldelse til aftenen med Blue Dane over Atlanten" er det fordi, der mangler en eller flere af de krævede oplysninger. De vil være markeret med rød tekst. Fyld feltet ud og send igen og du vil få "kvitteringen"

Tak for din interesse for vores klub.

Du får snarest en mail-kvittering på din tilmeldelse fra os.