"Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser indenfor LM-både, samt at medvirke til at udveksle erfaringer og ideer omkring LM-bådene i Danmark."

Driller det, når du søger på nettet og kommer der gamle uaktuelle sider frem i stedet for de nyeste udgaver?

Så er det vist på tide at få ryddet op i sine browserdata.

Browseren er nemlig helt menneskelig hvad "dovenskab" angår og søger de sidst kendte/hentede oplysninger i stedet for besværet med at søge nyt på nettet!

Jeg giver her lidt tips til, hvad der skal gøres, når det drejer sig om iPad eller Windows-udstyr. Browserne i mine eksempler er safari og ie eller Microsoft edge.

De fire første billeder herunder viser oprydningsproceduren på iPad.

Det første er en generel opfordring til jævnligt at bruge safaris opdateringsfunktion. Det vil normalt kunne sikre at det er den nyeste udgave, der bliver vist. Er det ikke tilfældet må de næste tre billeder tages i brug!


De efterfølgende billeder viser oprydningen på windows-10 udstyr med ie eller edge.


God fornøjelse og glæd jer til en effektiv og opdateret søgning.


Hans Erik

Når de tre trin herover er gennemført, er alle historiske browserdata slettet og Safari vil finde de nyeste udgaver på nettet.

Det KAN betyde, at I skal genindtaste brugernavn og eller adgagskoder igen, når I besøger sider, hvor dette kræves.


Herunder  giver vi tips til oprydningen på en Windows-PC.


Hovedreglen er: brug opdateringsfunktionen øverst til venstre jævnligt. Især på de sider I besøger meget ofte. Se første skærmprint herunder. Det vil normalt sikre, at I får vist den nyesten udgave af den side I søger på. Dersom det ikke er tilfældet, må I i gang med proceduren beskrevet på de følgende skærmbilleder.

Det var alt.

Nu vil jeres browser være nød til at finde det sidste nye på nettet, fordi der ikke er gemt historiske data på jeres PC.

God fornøjelse. 

Hans Erik