Masnedø Marinecenter og KMC, Kolding 8.2.2020

Efter nogen sløv start på tilmeldingerne til særåbningerne hos Kolding Marinecenter og Masnedø Marinecenter lørdag den 8.2. satte medlemmerne ind med en slutspurt i tiden lige op til besøget – for KMC.s vedkommende kan man vel kalde 

det en massespurt med omkring 50 tilmeldte og 46 fremmødte, medens det hos MMC ikke rigtigt blev til en spurt til sidst, men hvor tilmeldingerne kom i små ryk og 24-25 medlemmer kom i mål. Der var afsat cirka 3 timer til at medlemmerne kunne se, hyggesnakke og handle – og samtidig få en kop kaffe og en bid brød.

I Masnedø havde forretningen hentet hjælp fra Scanmarine i Kastrup til at holde foredrag omkring sikkerhed til søs.

Et meget relevant og godt indslag i forbindelse med dette maritime arrangement for LM Klubbens medlemmer. ScanMarine DK leverer sikkerheds-, kommunikations- og marineudstyr til de maritime erhverv: forsvaret, ship-supply, værfter samt marinebutikker i Skandinavien.

Fra alle sider har lydt stor tilfredshed med begge arrangementer og især på Sjælland var medlemmerne glade for at LM Klubben, Danmark får sat gang i tiltag i øst.  Nogle medlemmer kørte langt for at deltage. Vi tror grunden hertil både skyldtes den særlige rabat, men at samværet og mødet i klubben har betydet lige så meget.

Som tovholdere i Kolding og Masnedø føler vi arrangementerne er gentagelsesværdige. Vi har ligeledes fået dette bekræftet fra vores værter, Marianne Hansen hos Masnedø Marinecenter og Torben Seilmann hos Kolding Marinecenter. Begge har været ganske tilfredse med arrangementerne og medvirker gerne igen.

LM Klubben vil således sammen med KMC og MMC arbejde for et forsat samarbejde omkring sådanne arrangementer i fremtiden.

Peter Løvdal & Herluf Jensen

LM Klubben, Danmark